aboutus

Daadkracht. Doorzettingsvermogen. De wil om het beste uit een team te halen. Een verhaal te creëren en te vertellen. En een onderneming online te presenteren. Want dat is wat wij doen. Welkom bij Buddy of the brand!

 

Wij zijn Tamara Möhle en Patricia van Beusekom. Vanaf nu helpen wij je bij de presentatie van jouw bedrijf. Op je website. Social media. En eigenlijk alle kanalen waar je online voor staat. Of waar je een internetverbinding voor nodig hebt. Je mag ons zien als sparringpartner. Coach. Of buddy. Hoe je ons ook wilt noemen. Als Buddy of the brand staan wij naast je en bewaken wij samen met jou de voortgang van het online merk.

 

Nu denk je misschien: Samen? Nemen jullie de (online)marketingtaken niet over?

 

Nee. Waarom niet? Dat is simpel. Er is niemand die zo enthousiast kan vertellen over jouw bedrijf als jij en je team. Dat is logisch, want jullie zitten er middenin. Daarom zijn jullie ook degenen die het verhaal moeten vertellen. Wij geven je enkel de handvatten om dat te doen. Dat is niet eenmalig. Want (net als eigenlijk alles in het leven) is online marketing iets wat je moet leren. Denk bijvoorbeeld eens terug aan hoe je leerde fietsen. In eerste instantie scheurde je met zijwieltjes rond. Toen je wat ouder werd kreeg je een hand op je schouder. Zo maakte je met een beetje hulp je eerste meters. Tot die hand langzaam losliet en je fietste. Zelfstandig en zonder hulp. Zo doen wij dat ook. In het begin zijn we duidelijk aanwezig. Maar hoe verder we komen, des te meer wij loslaten. Totdat je uiteindelijk zelf fietst. Of in dit geval je eigen verhalen vertelt. Want daar is waar het bij Buddy of the brand uiteindelijk om draait.

  • LinkedIn
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon