AAFC2EA1-7C4D-47F4-8F6B-8F190E0E5819.jpe

Welkom bij Buddy of the brand

Dit is Patricia 

Jaren geleden begonnen als content marketeer bij Hiemstra Media en via een eigen freelance concept doorgegroeid naar een positie als mede-eigenaar van Buddy of the brand. Het liefst houdt Patricia zich bezig met het schrijven voor of trainen van onze klanten.

 

Zit het werk erop? Dan vind je haar waarschijnlijk terug in Utrecht, want naast Buddy of the brand werkt Patricia ook parttime als content marketeer bij Work-on Uitzendbureau. 

Dit is Tamara 

De wereldreiziger van Buddy of the brand begon haar carrière in Amsterdam waar ze als social media marketeer verantwoordelijk was voor merken als Ziggo en KLM. Bepakt met een rugzak vol ervaring begon ze 1,5 jaar geleden aan het avontuur van Buddy of the brand waar ze tot op de dag van vandaag de social mediakanalen van al onze klanten tot haar rekening neemt.

 

Verzint ze geen slimme content voor klanten dan staat ze waarschijnlijk in een CrossFit box, want naast haar werk voor Buddy of the brand is ze ook eigenaar van Barbells & Babies en CrossFit coach bij CrossFit Nijkerk & UnScared. 

Ook zelf bouwen aan je merk?