Buddy's jaar

Buddy’s jaar? Het is eind augustus. Hoezo Buddy’s jaar? Op 1 september stortte de helft van ons zich volledig in dit bedrijf zodat wij zoveel mogelijk ondernemers konden helpen met hun online branding. Dat is bijna een jaar geleden en in dat jaar is er een hoop gebeurd. In deze blog neemt Tamara jullie mee door het afgelopen jaar. Een kleine recap, gewoon omdat het kan!


In het afgelopen jaar hebben wij al een hoop ondernemers en bedrijven mogen helpen met hun online branding. Uiteenlopende opdrachten, wensen en dus voor ons heel divers. Van lokale ondernemers tot landelijke organisaties. Bij de een namen we de volledige content creatie over inclusief beeld en tekst, bij de ander staan we alleen aan de zijlijn en kijken we mee en zorgen we dat alles social media proof blijft.


Het bijzondere van ons werk is dat we zoveel branches op een andere manier leren kennen en een kijkje in de keuken (soms letterlijk) krijgen bij bedrijven. Daar een bijdrage aan leveren in de vorm van goede online branding is voor ons ontzettend waardevol. Hoe meer er met ons gedeeld wordt, hoe beter wij kunnen zorgen voor het online verlengstuk waar veel bedrijven naar op zoek zijn.


Ook zijn er leuke samenwerkingen ontstaan met partnerbedrijven in Barneveld. Hoe gaaf is het dat je elkaar kunt versterken en samen aan opdrachten kunt werken? Wij worden daar heel blij van en staan dan ook altijd open voor een samenwerking waar we allebei beter van worden!


Dan was er voor Tamara de workation op Bali, bijna een maand werkte zij vanaf Bali aan de opdrachten voor onze klanten. Ze kijkt daar nog steeds met veel plezier op terug. De vrijheid van het reizen in combinatie met werken werkt voor haar heel goed. En dat is ook het grote voordeel van ons werk. Wij kunnen het overal mee naartoe nemen en communicatie met het thuisfront is in deze tijden ook geen belemmering meer. Onze opdrachtgevers vonden het juist fantastisch dat we ook van afstand gewoon door konden gaan en de lijnen kort blijven.


Vervolgens kwam ook voor ons de Corona-crisis om de hoek kijken. Spannende tijden, want iedereen had en heeft hier op zijn of haar manier last van. Voor ons betekende dat een tandje bijzetten voor onze vaste klanten om ze op die manier te blijven ondersteunen en te zorgen dat ze in ieder geval online goed zichtbaar bleven. Waar we normaal gesproken veel vooruit kunnen plannen, was er nu veel ad hoc werk. Dat was soms best wel spannend en stressvol, maar ook daar zijn we goed doorheen gekomen.


Terugkijkend was het voor ons een topjaar. Het feit dat we zo veel leuke dingen mogen doen samen met onze klanten maakt ons werk tot een feestje. En dat feestje willen we ook graag met jou vieren! Dus heb jij een online branding kwestie waar je zelf niet uit komt? We komen met alle liefde een keer koffie drinken!


 Mis geen update 

Laat je e-mailadres achter en ontvang de nieuwste update altijd direct in je mailbox.

We houden je op de hoogte!