Crisiscontent

Het zijn gekke tijden. Voor iedereen. Voor bedrijven gebeuren er nu eigenlijk drie dingen. Of je verdient even helemaal niks of misschien gaat alles voor jou gewoon door of je hebt een product wat nu booming is en je bent lekker aan het cashen. Wat jouw situatie ook is, dit is wel het moment om te zorgen dat je op de juiste manier gebruik maakt van social media. Wij geven je tips in tijden van crisis.


cri·sis (de; v; meervoud: crisissen, crises)

1 gevaarlijke toestand: een crisis doormaken

2 (economie) periode van slapte en werkloosheid: een crisis bezweren


We zien volop bedrijven die creatieve manieren bedenken om bezig te kunnen blijven. Social media is nu bij uitstek je podium om dit te presenteren en aan je publiek te laten weten wat jouw plan van aanpak is. Wij geven je hierbij drie simpele maar effectieve tips om deze crisistijd zo goed mogelijk door te komen.


  1. Normaal gesproken roepen wij het hardst: Plan je content van tevoren in! Doe dit nu maar even niet. De situatie kan met de dag veranderen en omdat je wilt dat je content relevant blijft, zul je snel moeten handelen.

  2. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Op deze manier weet jij wat je binnen jouw branche nog wel kunt doen en daarop anticiperen. Probeer creatief te blijven en probeer het allemaal net iets anders te doen zodat je opvalt bij het publiek. (Kleine tip: wij geven deze dagen gratis advies en denken graag met je mee, dus voel je vooral vrij om te (video)bellen).

  3. Delen = lief. Deel eens een bericht van een andere ondernemer, de meesten van ons kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken en dus is een beetje extra bereik nooit verkeerd. Door een bericht te delen, help jij om organisch wat extra bereik te creëren. En doe jij dit voor een ander? Dan doen zij dat vast ook voor jou.


Het belangrijkste is, blijf content delen en blijf communiceren. Voor de korte termijn: Help je doelgroep en blijf ze adviseren. Dat kan echt geen kwaad. Jij bent de specialist dus ze zullen het ook van jou verwachten. Durf creatief te zijn en bedenk een nieuw format voor deze periode!


 Mis geen update 

Laat je e-mailadres achter en ontvang de nieuwste update altijd direct in je mailbox.

We houden je op de hoogte!