Het is weer voorbij die mooie zomer

Misschien heb je vakantie gehad of ben je zelfs lekker even weg geweest. De meesten van ons zijn weer terug en aan het werk. Ondanks dat het er op lijkt dat we nog een lekkere nazomer hebben, gaan we wel richting de herfst. Het klinkt allemaal nog zo ver weg, maar in september wordt het wel tijd om na te denken over de content voor het najaar. Lees: Kerst.


Zo, nu hebben we je. De een telt de dagen af tot Kerst, van de ander mag het nog een eeuwigheid duren. Bij Buddy of the Brand is het niet anders. Wie de dagen aftelt en wie de grote zomerlover is, dat laten we even in het midden. Maar het is een feit dat Kerst ook dit jaar op 25 en 26 december valt ;-)


Ondanks dat we nog niet weten hoe Kerst er dit jaar uit gaat zien door de huidige situatie in de wereld, kun je al wel nadenken of je rond de Kerstperiode iets speciaals wilt doen met je content. Misschien een (win)actie of wellicht een leuke, originele groet. Het kan en mag allemaal, maar door er nu vast over na te denken voorkom je dat je straks gehaast iets in elkaar moet draaien.


In de herfst en winter blijven mensen vaak liever thuis en zijn ze ook weer vaker bezig met hun smartphone. Een uitgelezen kans voor jou om ze te boeien met interessante content op social media, een leuke blog of een relevante nieuwsbrief.


Wat kan helpen is om het hele najaar uit te tekenen en te kijken waar je iets speciaals wilt doen. Naast Kerst, is er natuurlijk ook nog Sinterklaas en Oud & Nieuw. Maar ook Black Friday en Cyber Monday worden in Nederland steeds groter. Daarnaast is de sfeer in de herfst en winter heel anders dan in de zomer en dit wil je ook overbrengen in je content.


Onze tip voor jou: Ga vast nadenken over je content voor het najaar, plan het maken ervan in zodat je straks niet voor verrassingen komt te staan. Heb je hulp nodig? Dan staan wij altijd voor je klaar!


 Mis geen update 

Laat je e-mailadres achter en ontvang de nieuwste update altijd direct in je mailbox.

We houden je op de hoogte!