Wishlist 2020

Het einde van het jaar is in zicht. 2020 staat om de hoek en misschien heb jij je goede voornemens al helemaal op een rijtje. Maar heb jij je al bedacht wat jij gaat doen met de online branding van jouw onderneming in het komende jaar? Misschien moet je nog beginnen en is dat het goede voornemen. Of heb je al concrete doelen?


Laten we voorop stellen dat wat jouw plan ook is of waar je ook staat qua online branding, het is allemaal oké. Maar het kan geen kwaad om eens na te denken over wat je wilt in 2020. Het afgelopen jaar hebben wij blogs gedeeld in alle soorten en maten. Blogs ter inspiratie, maar ook blogs met tips.


Als jij degene bent die heeft besloten om in 2020 écht te beginnen met social media en dus een stuk online branding, dan zijn misschien onze ‘how to’ blogs handig om eens te lezen. Deze staan boordevol met tips over hoe jij kunt starten. Je vindt ze hier, hier en hier!


Misschien ben jij lekker bezig met je social media content, maar voelt het soms nog teveel als een blok aan je been. Wij deelden handige tips over social media tooling zodat jij zorgeloos vooruit kunt plannen en de tijd aan social media tot een minimum kunt beperken.


In het begin kan het lastig zijn om te bedenken waar je moet beginnen met het creëren van content. Je hebt zoveel te vertellen of vind je het juist lastig wat je online kunt plaatsen? Ook daarvoor hebben wij tips en wel in de blog die je hier kunt vinden.


Het kan natuurlijk ook zijn dat je gewoon op zoek bent naar wat accounts ter inspiratie. Daar hebben we onlangs nog een mooie blog aan gewijd. Wat inspiratie is altijd goed! Wil jij weten van welke social media pagina’s wij blij worden? Lees dan de blog over online branding helden.


En als je nu denkt: ja, heel leuk hoor, al die blogs. Maar hoe ga ík dat doen dan? Nou, daar kunnen wij je mee helpen. En dan doen we je bij deze gelijk een aanbod: de eerste vraag is bij ons altijd gratis. Want wij worden blij van meedenken met jou en jouw onderneming!

 Mis geen update 

Laat je e-mailadres achter en ontvang de nieuwste update altijd direct in je mailbox.

We houden je op de hoogte!